Over mij


Welkom op mijn site. Mijn naam is Paula Schouten en ben 48 jaar. Mijn hele leven al ben ik bezig met handwerken. Breien, borduren, quilten, haken, naaien, het maakt niet uit als ik maar lekker bezig kan zijn.
Ik ben getrouwd, inmiddels ook alweer bijna 28 jaar, en heb 2 kinderen van 22 en 21 jaar waarvan er een al het huis uit is en de ander op kamers woont en studeert. Doordeweeks werk ik als manager van de specialismen KNO, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en plastische chirurgie in VieCuri Medisch Centrum in Venlo. En in mijn vrijetijd dus vooral creatief bezig. 

Op deze website zal ik regelmatig zaken posten waar ik mee bezig ben. Op dit moment ben ik veel aan het haken. Het is nu zo warm dat het niet fijn is om te breien en haakwerk kun je meestal makkelijk meenemen en is prettiger om te doen. Ook ben ik nog regelmatig met quilten bezig en dan nu vooral het patchen van de top van 2 quilts. Één met de naaimachine en één met de hand. 

Ik vind het leuk om in contact te komen met mensen en ervaringen uit te wisselen. Dus ik hoor graag wat jullie ervan vinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten